rr

刮板式换热器   

Mesin Ftherm (ftherm ®  Di Shanghai, syarikat mempunyai pejabat mewakili perniagaan atau jualan di Amerika, Australia, Afrika dan Asia Tenggara. Ia adalah penyedia yang fokus pada pembangunan, aplikasi, perkhidmatan dan peralatan penukar panas scraper dalam pemprosesan makanan, minyak, farmaceutik, kimia sehari-hari dan industri lain. Terdapat beberapa siri penyukar panas scraper dan derivat mereka di bawah syarikat, iaitu, ftherm ®  Penukar panas penyakar siri X, ftherm ®  Tambah penyukar panas skrap siri, ftherm ®  Penukar panas skrap seri T, ftherm ®  Sebuah siri penyukar panas skrap, dan ftherm berasal dari penyukar panas skrap ®  G gelatin extruder, ftherm ®  Peralatan percubaan kajian saintifik makmal, ftherm ®  Mesin bentuk mentega flake Unit B (tabung berehat), ftherm ®  Penutup tali pinggang Unit C, ftherm ®  Ch gear kneader, ftherm ®  Sistem kawalan penyukar panas scraper bijak.

Dimana, ftherm ®  Kombinasi unit + B + C atau Plus + B + CH membentuk garis produksi minyak istimewa, yang boleh menghasilkan margarin, mentega, pendekatan dan produk lain. Struktur peralatan fisam adalah unik. Selepas optimasi jangka panjang, peralatan stabil dan kualiti produk adalah baik.

Dimana, ftherm ®  Penukar panas X Series menyerap keuntungan penukar panas scraper di Amerika Syarikat, Sweden dan Britain, dan disesuaikan untuk pelanggan rumah. Mereka mempunyai keuntungan struktur sederhana dan praktik, penggunaan yang selesa, kepercayaan yang baik, keselamatan dan kesehatan, pembersihan mudah, pemasangan fleksibel, hidup perkhidmatan panjang dan biaya penyediaan rendah.

Dimana, ftherm ®  Penukar panas permukaan terbuka menegak seri T menyerap keuntungan peralatan dari Holland, Portugal, Sweden dan negara lain. Dalam bentuk unit menegak, ia menyediakan kawasan pertukaran panas yang besar dan menyimpan kawasan lantai produksi yang berharga. Ia adalah mudah untuk disimpan, mudah untuk dihapuskan, dan mudah untuk dibersihkan. Ia mengadopsi mod kerja tekanan rendah dan kelajuan rendah, tetapi mempunyai kelajuan linear yang luas dan kesan pertukaran panas yang baik.

Ftherm ®) Serye kaya dan spesifikasi penukar panas jenis skrap, kawasan pertukaran panas mesin tunggal adalah dari 0.08 meter kuasa dua hingga 7.0 meter kuasa dua, yang boleh digunakan untuk menghasilkan produk dengan viskositi rendah hingga viskositi tinggi. Sama ada and a perlu panas, sejuk, kristalisasi, pasteurize, masak, gel, konsentrasi, beku, menguap dan proses produksi berterusan lain, anda boleh cari produk pertukar panas jenis skrap yang anda puas dengan ftherm.